Skip to content Skip to footer

Projekat “Obraz uz obraz”

Projekat “Obraz uz obraz” predstavlja inicijativu Beogradskog igračkog centra, podržanu finansijski od strane Gradske opštine Vračar, koja poziva Vašu školu da se pridruži. Cilj projekta je animirati decu kroz radionice u osnovnim školama na teritoriji Opštine Vračar. Tokom jednog časa fizičkog od sredine septembra, deca će se kreativno izražavati kroz muziku i igru, učeći o legendama Vračara, Mileni Dravić i Draganu Nikoliću. Kroz planirani performans, deca će učestvovati u završnoj radionici u formi “fleš moba” na Svetosavskom platou u drugoj polovini novembra, kao svojevrsni omaž ovim glumačkim veličinama. Projekat nosi naziv po istoimenom šou programu iz 70-ih godina, čiji su domaćini bili Milena i Gaga. Kroz poznate modernizovane evergrin hitove tog vremena, cilj je podstaći decu, motivisati ih i inspirisati na druženje, usvajanje novih znanja i učenje kroz pokret i muziku.

1 Comments

  • Braca Kovačević
    Post Author
    Sandra Jones
    Posted 17/11/2023 at 07:25

    Etiam vitae leo et diam pellentesque porta. Sed eleifend ultricies risus, vel rutrum erat commodo ut. Praesent finibus congue euismod. Nullam scelerisque massa vel augue placerat, a tempor sem egestas. Curabitur placerat finibus lacus.

Leave a comment

Zašto BIC?

BIC je jedini centar gde možete dobiti edukaciju plesa kako praktičnu, tako i teorijsku. Časovi se drže od početnika bez ikakvog iskustva, do vrsnih profesionalaca, bez ograničenja u godinama. U zavisnosti od interesovanja, članovi se opredeljuju za rekreativno treniranje ili profesionalan razvoj i obrazovanje.

Adresa

 Antifašističke borbe 71a
11000 Beograd, Srbija

                                
 
    
...
BIC © 2024. All rights reserved. Powered by DDD BK Intera