UHVATI RITAM
 

NASLOVNA

 

O NAMA ISTORIJA PRIJAVE GALERIJA KONTAKT

 MARIJA BEAT STREET UHVATI RITAM TAKMICENjE

            MICHAEL JACKSON

                KING OF POP       

 

 

Marija Đerđinov   BEAT STREET

igrač,instruktor i koreograf

1990. god  počinje moje ozbiljnije bavljenje plesom u plesnim grupama “Optička varka” , zatim “Black beat”.

1992. god. nastupam kao igrač u grupi “Tapiri” (kasnije Tap 011) sa kojom osvajamo 2 mesto za scenski nastup na Mesamu iste godine. 1993. god. prelazim u grupu  “Funky G” sa kojom učestvujem na solističkom koncertu u Sava Centru. Kasnije su usledili angažmani za spotove, koncerte i razne nastupe sa različitim imenima iz sveta muzike (Ivan Gavrilović, Knez, Ceca Raznatović…) 1995. god. počinjem da treniram sa grupom “Beat street “ ali zbog obaveza na fakultetu ređe nastupam. Po zavrsetku studija i kao profesionalan igrač sa svojom grupom učestvovala sam u mnogobrojnim muzičkim manifestacijama,

   MARIJA UHVATI RITAM KING OF POP

koncertima, šou programima (Dragana Mirković), festivalima (Budva, Bihać, Mostar, Beovizija, kao i izbor za Makedonsku pesmu Evrovizije sa Esmom Redzepovom i Adrijanom. Snimala sam i mnogo muzičkih spotova, tv emisija zabavnog karaktra sa različitim izvođjacima sa nasih prostora a i šire.

2003. godine postajem stalni koreograf funky jazz-a, sreet dance-a i instruktor fitnesa i modernog plesa u BIC-u (Beogradskom igračkom centru), gde vodim grupe različitog uzrasta. Ujedno učestvujem u svim  projektima kao što su organizacija i realizacija humanitarnih koncerata za decu sa posebnim potrebama i televizijskog serijala takmičenja” UHVATI RITAM”.

2005. god. radila sam kao stalan igrač u diskoteci “Boudoir” u Dubaiju.

Ako se pitate gde sam sad, to i nije tako teško pogoditi:  ZAUVEK NA PLESNOM PODIJUMU!!!                                           

 

                 
                 

UHVATI RITAM OFFICIAL 2015