UHVATI RITAM
 

NASLOVNA

 

O NAMA ISTORIJA PRIJAVE GALERIJA KONTAKT

 Jovanka BIT STRIT BEAT STREET

Jovanka Keser     BEAT STREET

 koreograf, instruktor, igrač, pevač, tekstopisac

Igram od kad znam  za sebe. Modernim stilovima se intenzivno bavim od 13 godine, kad sam počela da se takmičim na oficijalnim takmičenjima.Pre toga sam 4 godine bila član KUD Branko Radičević, gde sam se upoznala i uspešno savladala  osnove našeg folklora. Sa ove distance mislim da mi je bilo mnogo pametnije da sam igrala u Abraševiću, bar bi malo sveta videla. 1990. godine postajem član plesne grupe Optička varka, a  zatim u grupi Black beat koje su već tada najavljivale new style u igri: funky, rap…1992. kao koreograf i igrač nastupam u vokalno-plesnom sastavu Tapiri, gde  na Mesamu osvajamo II mesto za scenski nastup.

 

 JOVANKA BEAT STREET SHOW DANCE

1993. u grupi Funky G kao koreograf i igrač (angažmani za razna imena YU estrade - Ceca Raznatović, Knez, Ivan Gavrilović, koncerti, nastupi, spotovi). Od 1995.god u vokalno-plesnom sastavu BEATSTREET.                                                                                      

 Kao koreograf i igrač ,muzičar i izvođac, učestvovala sam  u mnogobrojnim spotovima, šou-programima, festivalima (Beograd, Herceg Novi, Budva, Bihać, Mostar, Ohrid), koncertima, nastupima u zemlji i inostranstvu, TV nastupima sa vokalno-plesnom grupom Beat Street. Sa Draganom Mirković učestvovala sam na njenim turnejama širom zemlje kao i velikom koncertu u Hali Pionir, raznim spotovima, koncertima I nastupima u  inostranstvu, šou programima, čuvenom Austrijskom festivalu Winner Fest Wohen u Beču.

2003. godine jedan sam  od osnivača Beogradskog Igračkog Centra, centra gde su zastupljeni svi stilovi modernih plesova. U istom radim kao koreograf i instruktor plesa sa decom i starijim grupama, koje su na mnogobrojnim takmičenjima osvajala prva mesta. Od 2004. organizator i realizator prvog TV takmičenja UHVATI RITAM, kao i Beogradradskog festivala u show dance, koji su već postali tradicionalna dešavanja u Beogradu. Kao koreograf, igrač i muzički izvođač nastupala sam  na svim medijima kako u Srbiji tako i na svim TV i radio stanicama širom prostora ex YU.

 

 

 

                 
                 

UHVATI RITAM OFFICIAL 2015