UHVATI RITAM
 

NASLOVNA

 

O NAMA ISTORIJA PRIJAVE GALERIJA KONTAKT

 Jelena Dragojlović BEAT STREET  

Jelena Dragojlović  BEAT STREET

- igrač,instruktor I koreograf

Profesionalno bavljenje plesom od  1999.god.         

Manifestacije

Učestvovala na mnogobrojnin našim koncertima i festivalima kao što su: Beovizija, Yugoslovenski dani estrade, Budvanski, Mostarski, i Radijski festival, Oskar popularnosti, Bihaćki festival i mnogi drugi sa Beat Street-om, Husom ili za druge izvođače (Knez, Bojan Bjelić...).

Učestvovanje na koncertima Dragane Mirković u mnogim gradovima širom Srbije i Bosne, na koncertima grupe Beat Street u Srbiji, Crnoj Gori, Bosni, Makedoniji..

 JELENA BS BEAT STREET SHOW DANCE INSTRUKTOR PLESA

Spot Harija i Dragane Mirković „ Ja imam te , a ko da nemam te“ Spot grupe Beat Street „ Malo mi treba“ „Jednom“ „ Hodnici sećanja“... Show program Dragane Mirković 2006. „Pečat na usnama“  „ Ljubi il ubi“ „Danak ljubavi“  „Nepoželjan“... Spot Dragane Mirković „Sudbina“ Spot Huse „Možda nisam dobar“, Show program grupe Beat Street „ Malo mi treba“ "Ognjiše“  „Svetionik“  „Seme ludila“ "U mojoj glavi“  „Soba za rastanke“. Mnogobrojni nastupi u svim  TV emisijama u Srbiji, Bosni Makedoniji, sa naj grupom Beat Street.

Nastupa sa Knezom, Elom B, Hani, Husom, Draganom Mirković, Hari Mata Harijem ... Nastupi u inostranstvu od kojih je najzanimljiviji visemesečni u Dubaiu. Član plesnog kluba „BEAT STREET“ i Udruženja građana „BEOGRADSKOG IGRCKOG CENTRA“, koji su organizatori humanitarnih dešavanja i takmičenja za decu, kao što je novogodišnji koncert za decu 2005.god. u Sava Centru, tradicionalno takmičenje “Uhvati ritam” i još mnogo toga... Poznavanje svih stilova plesa: moderan i jazz balet, hip hop, street dance, funky, latino,...

Kao instruktor i koreograf u Beogradskom Igrackom Centru drži časove: street dance-a, funky jazz-a, pilatesa i fitnesa.

 

 

                 
                 

UHVATI RITAM OFFICIAL 2015