UHVATI RITAM
 

NASLOVNA

 

O NAMA ISTORIJA PRIJAVE GALERIJA KONTAKT

„ Uhvati ritam“ je realizovan kao takmičenje u modernim stilovima plesa uz mogućnost učešća svih igrača, grupa i ljubiteljia plesa, bez obzira na obrazovanje, pripadnost klubovima ili savezima. Iz godine u godinu, raste i razvija se kako brojem učesnika tako i kvalitetom igrača odnosno koreografija. „Uhvati ritam“ je takmičenje koje se izdvaja od drugih po mnogo čemu:

1. Svake godine „Uhvati ritam“  je imao neku realizaciju televizijskog emitovanja, što doprinosi popularizaciji igre.

2. Prvi smo započeli da delimo nagrade od 100 000 dinara i više pobednicima, trudeći se da maksimalno ispoštujemo rad pobednika odnosno da stimulišemo igrače da se bave umetnošću.

3. Tradicionalno, organizatori „Uhvati ritam“ manifestacije spremaju van konkurencije profesionalne igračke numere u različitim stilovima igre, pokazujući konstantnu želju za napredovanjem i razvojem.

4. Jedino takmičenje koje stalno u revijalnom delu dovodi poznate ličnosti, uglavnom muzičare kako bi program bio što interesantniji svim učesnicima.

5. Članovi žirija su uvek stručna lica iz klubova učesnika, t svetski koreografi, igrački kritičari i priznati umetnici, ali pored njih tu je uvek i glas muzičkih gostiju kao mišljenje publike.

U narednom periodu planiramo raznim inovacijama da stalno pomeramo granice i svest svih modernih igrača o njihovom razvoju, radu na sebi i veri u ono što rade i što jesu.