DA LI STE SPREMNI?

UPIS U TOKU! Da li ste spremni da i ove sezone pomerimo granice? Iza nas je još jedna uspešna sezona, a novi projekti su već na vidiku! Ne čekaj! Pridruži se našoj plesnoj porodici već danas! Na preko 10 lokacija! ! ČEKAMO TE! Prijave na broj 0642986092 !

Sept. 30, 2019, 8:15 p.m.

BUSINESS program

NOVO! Ove sezone u okviru BUSINESS programa nudimo i tri nova paketa za firme, kompanije i sve zainteresovane grupe ljudi, koji zbog ubrzanog tempa života i obima posla ne stižu da se rekreiraju. Paketi koje vam nudimo u business programu su: 1. 90s dance fitness 2. Lady style 3. Yoga Za sve detaljnije informacije možete nas kontaktirati putem mail-a ili borja telefona 064/ 2986092

Oct. 20, 2021, 8:17 p.m.

Festival UHVATI RITAM 2024

VELIKI JUBILEJ! 20 godina Međunarodnog festivala Uhvati Ritam! Bliži nam se igrački spektakl 2. juna u MTS Dvorani. Međunarodni festival igre UHVATI RITAM. Sve detanjije informacije možete dobiti u folderu UHVARI RITAM ili putem instragram stranice @uhvatiritamofficial. UHVATI RITAM-BUDI SVOJ! VIDIMO SE !

April 1, 2022, 2:04 p.m.

Umetnički performans "Što te nema!?"

Umetnički performans "Što te nema" inspirisan je muzikom i replikama iz filma o Tomi Zdravkoviću. Premijerno je izveden na međunarodnom festivalu u modernim plesovima " Uhvati Ritam" 2022. godine., gde je u Gala večeri osvojio prvu nagradu festivala. Pored nesvakidašnjeg spoja ritma na muziku iz fima i kombinacije sa sadašnjim trendovima u muzici i scenskim nastupima, ovaj nastup je i spoj različitih stilova igre-jazz funk, social dance, folklor, hip hop, moderan i contemporary stila. Koreografi: Beba Beat Street Lola Beat Street Negovan Jovičić Marina Maksimović Maxa Link ka videu https://www.youtube.com/watch?v=th-dxNShSV4&t=20s

May 11, 2023, 11:28 a.m.

Projekat "Obraz uz obraz"

Projekat "Obraz uz obraz" predstavlja inicijativu Beogradskog igračkog centra, podržanu finansijski od strane Gradske opštine Vračar, koja poziva Vašu školu da se pridruži. Cilj projekta je animirati decu kroz radionice u osnovnim školama na teritoriji Opštine Vračar. Tokom jednog časa fizičkog od sredine septembra, deca će se kreativno izražavati kroz muziku i igru, učeći o legendama Vračara, Mileni Dravić i Draganu Nikoliću. Kroz planirani performans, deca će učestvovati u završnoj radionici u formi "fleš moba" na Svetosavskom platou u drugoj polovini novembra, kao svojevrsni omaž ovim glumačkim veličinama. Projekat nosi naziv po istoimenom šou programu iz 70-ih godina, čiji su domaćini bili Milena i Gaga. Kroz poznate modernizovane evergrin hitove tog vremena, cilj je podstaći decu, motivisati ih i inspirisati na druženje, usvajanje novih znanja i učenje kroz pokret i muziku.

Oct. 16, 2023, 5:12 p.m.

Projekat "Zemun igra- Zemunski igrački centar"

Projekat "Zemunski Igrački Centar" je usmeren ka većoj aktivaciji dece i mladih u Zemunu. Pod pokroviteljstvom Opštine Zemun, održaće se besplatne radionice moderne igre u školama u Zemunu. Prvog meseca, besplatni časovi moderne igre će se održavati u školama tokom časova fizičkog, u saradnji sa direktorima i nastavnicima fizičkog, kako bi se deca i mladi motivisali da se aktivnije bave sobom. Drugog meseca, radionice moderne igre će se intenzivirati u hali Pinki. U saradnji sa muzičkim producentima, stvorićemo pesmu sa tematikom o Zemunu u modernom miksu. Kulminacija projekta će se odviti kod Kule Gardoš, gde će izvođači izvesti sinhronizovanu korografiju. Ceo događaj će biti snimljen dronom i standardnom kamerom. Finalni snimak će biti postavljen na YouTube u dogovoru sa Opštinom Zemun kao prezentacija programa, opštine, dece i mladih Zemuna. Takođe, planirana su i TV gostovanja na nacionalnim frekvencijama u svrhu najave projekta.

Oct. 16, 2023, 5:31 p.m.