O nama

  • Beogradski Igrački Centar se bavi razvojem muzike, pokreta i pomeranjem granica u modernim stilovima plesa: hip-hop, street dance, show dance, break dance, funky, jazz, moderan balet, kao i primenom regetona, latino plesova, orijenta, stepa, salse, fitnesa, yoge, tai chi-a, itd. 
  • BIC je jedini centar gde možete dobiti edukaciju plesa kako praktičnu, tako i teorijsku. Časovi se drže od početnika bez ikakvog iskustva, do vrsnih profesionalaca, bez ograničenja u godinama. 
  • U zavisnosti od interesovanja, članovi se opredeljuju za rekreativno treniranje  ili profesionalan razvoj i obrazovanje. Postoji mogućnost i privatnih časova, svih uzrasta i svih stilova. Osnovna poenta oba je RAD na sebi i LIČNI razvoj. 
  • BIC je osnovan 2004. godine u Beogradu, i vrlo brzo se nametnuo kao vodeći centar za moderne plesove i plesne radionice za decu. Zahvaljujući kvalitetu, pedagoškom pristupu i stručnom programu, prepoznati smo kao pouzdan izbor u selekciji plesnih organizacija.

BIC - 'Kuća za svu našu decu'. Idejni tvorci Beogradskog Igračkog Centra su Dušanka Dekić Alijević (Beba) i Jovanka Keser (Lola), poznatije široj javnosti kao deo kreativnog tima poznatog vokalno-plesnog sastava Beat Street, sa Husom i Ljubom kao frontmenima grupe.

 

 

Naša misija

Naša osnovna svrha je razvoj i promovisanje slobodne umetnosti u svim formama kroz modernu igru i muziku. Radite na sebi, uživajte u ličnom razvoju u skladu sa svojim željama i mogućnostima.

Danas u BIC-u funkcioniše veliki broj članova koji su svoj rad posvetili razvoju umetnosti i kreativnom radu sa decom i mladima.

Ideja iza BIC-a

Naša osnovna svrha je razvoj i promovisanje slobodne umetnosti u svim formama kroz modernu igru i muziku. Radite na sebi, uživajte u ličnom razvoju u skladu sa svojim željama i mogućnostima.

BIC vizija

Rad sa decom i mladima, i omogućavanje njihovog što zdravijeg i lepšeg odrastanja u zdravom okruženju uz muziku i ples. Lični razvoj svih koreografa i instruktora BIC-a na seminarima. Rad sa priznatim koreografima, pohađanje časova u svetski poznatim i priznatim školama modernog plesa. Profesionalni angažmani, usavršavanje svih, i stvaranje bolje perspektive modernih umetnika kao profesije.