Ko pita ne skita

Koliko moram da vežbam da bi naučio/la da igram?

Ovo je individualna stvar, u principu početnici u BICu treniraju 2 sata nedeljno, a kasnije u odnosu na želje, mogućnosti, ozbiljan pristup u radu I do 9 sati nedeljno.

Da li dajete popust za više članova iste porodice?

Za dvoje dece dajemo popust od 20% na cenu članarine. Takođe imamo organizovan jako povoljan fitness za mame čija deca treniraju kod nas I to u vreme kad njihova deca imaju čas.

Da li mogu da pohadjam svaki čas kod drugog inspektora?

U principu da, ali svakako savetujemo da se dete opredeli za jednu grupu, jer se vremenom vezu za jednog instruktora, njemu veruju I slede njegov princip rada. Takođe  svaka grupa u BICu ima svoj identitet na takmičenju I tokom vežbanja  kreira se  timski duh, na čemu insistiramo u toku obrazovanja u BICu. Ali svakako da svako ko želi isključivo da se bavi rekreativnim aktivnostima,bez obzira na uzrast može da posečuje bilo koje termine kako bi ispunio broj časova sa kartice.

Treniraju li dečaci i devojčice u istim grupama?

Moderna igra  je I specifican po tome što nema ograničenja u polu, godinama, bilo kakvim razlikama. U istoj grupi mogu da treniraju I decaci I devojcice , ali u procentima prednjače devojčice u grupama.

Da li moram da polažem na kraju svake godine?

Ukoliko se opredelite za rekreativno bavljenje plesom ne morate da polažete, da pohađate seminare niti da učestvujete u bilo čemu što je  BIC postavio u svom obrazovnom sistemu. To isto znači da ne nastupate na državnim I međunarodnim takmičenjima sa grupom sa kojom trenirate.  

Da li organizujete letnje i zimske pripreme za svoje polaznike?

Da ,naravno. Pripreme traju nedelju dana I pokazale su da za kratko vreme deca brže napreduju, dosta poboljšaju tehniku I u principu u kratkom roku sažmu puno elemenata plesa,  tih 7 dana su fokusirana I koncentrasana samo na   ples što daje jako pozitivne rezultate. Ove godine je u planu Kopaonik, ali realizacija priprema zavisi od broja prijavljene dece.

Da li mogu pored Vaše da budem polaznik i neke druge škole modernih plesova?

Naravno.

Šta su to tematski časovi i čemu služe?

Tematski časovi u BICu su organizovani za grupe koje treniraju preko 4 godine I podrazumevaju njihovo pohađanje za sve koji su se opredelili za profesionalno obavljanje plesom. Njih drže gostujuci predavači koji su svojim znanjem I radom ostvarili uspehe. Tematski časovi pored redovnih časova obađuju teme I vrste plesa koji su podjednako  važni  da bi igrač bio kompletan. Ne mora sve da zna da igra ili da voli odredjeni stil, ali mora da ga prepoznaje, snalazi se u njemu  I nadogradjuje se. U BICu gostujući predavači drže časove klasične  baletske I savremene tehnike, modernog I jazz,  latina, orijent, salsu, folklor, glumu, pevanje…

Zašto BIC a ne neka druga plesna škola?

Uspesi  I rad govore o svakome. Svakako se raspitajte pre nego sto se upišete u bilo koju plesnu skolu,klub,studio I tome slično,  I sigurno ćete doneti pravu odluku, ukoliko budete imali prave informacije o svima.

Kako se mogu angažovati neki Vaši plesači u komercijane svrhe?

Kontaktom na zvanični telefon BIC-a možete dobiti sve informacije o angažovanju profesionalaca ili mlađih članova, ili slanjem meila sa detaljnim informacijama. Preporučujemo telefonski  kontakt  jer će vam sekretarica svakako dati prave informacije I povezati Vas sa koreografima ,koji vas interesuju