Pripreme

 
 
 
 

 

I OVE GODINE PRIPREME U GRČKOJ !!!

opširnije klikom na sliku    

                                                                            

                            

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                 2014 Skouras camp :)

     

 
 

U okviru redovnog obrazovanja u BICu u toku leta (eventualno zime) organizuju se pripreme za sve polaznike BICa, bez obzira na broj godina treniranja.Lokacije su u skladu sa periodom godine, uglavnom sportska odmarališta.  Ideja samih  priprema je da omoguće u kratkom roku sto više informacija I praktičnog rada sa različitim koreografima, da sami časovi budu različitih nivoa obzirom na decu koju dolaze sa različitim predznanjem o modernim stilovima plesa.

Pripreme traju od 7 do 10 dana I naša iskustva  su takva,  da za kratko vreme učesnici priprema brže napreduju, vidno poboljšaju tehniku I u principu u kratkom roku sažmu puno elemenata plesa.  Tih 7 dana su fokusirana I koncentrasana samo na informacije o plesu, kondiciju, rad na tehnici, koreografijama, zajednički rad, druženje, stvaranje timskog duha…  Sve zajedno daje jako pozitivne rezultate, kako na fizicki tako I na psihički razvoj učesnika.

 

skouras camp

Skouras camp ...Sve na jednom mestu brzinom od 100 na sat dani provedeni u kampu u druženju i učenju crtaju sećanja za ceo život ...