Profesionalno obrazovanje

 
 
 
 

 

BIC za korak ispred svih!

Najkvalitetnija ponuda na tržištu po najnižim cenama, uz najprofesionalniji program u regionu

 
 
 

U okviru Beogradskog Igračkog Centra polaznici, nakon treće godine plesa imaju mogućnost da se opredele za profesionlano ili rekreativno bavljenje plesom.

Profesionalno bavljenje plesom podrazumeva neprestalni rad na sebi, na usavršavanju, na usvajanju novih saznanja o plesu, scenskom pokretu, muzickim stremljenjima, novim stilovima u modernim plesovima… Pored teorije koja je neophodna u razvoju jednog plesača, u BICu  svim polaznicima omogućeno je profesionalno usavršavanje I rad sa najuspešnijim I dugogodišnjim koreografima I igračima, seminari u okviru BICa, kao I pohađanje seminara svetski poznatih igrača I koreografa,omogućen im je rad I u praksi - učešće na raznim TV  snimanjima,  spotovima, show programima, festivalima koje su svakako važni u sticanju iskustva I primeni svega onoga što uče u BICu.

Program školovanja podrazumeva 8 godina I polaganja na kraju svake sezone. Po godini svaki polaznik ima mogućnost da prođe 1-3 nivoa u zavisnosti od znanja iz teorije, znanja koreografija, prisutnosti na časovima, pohađanja seminara, tematskih časova , učešću na takmičenjima I drugim manifestacijama organziovanih od strane BICa, a u cilju što kvalitetnijeg I svestranijeg obrazovanja polaznika. Svaka godina igranja postavlja nove izazove I teze zadatke, a samim tim I veća očekivanja, veću ozbiljnost I pristup radu na sebi. Nakon 7-10 godine I uspešno završenog 12. nivoa obrazovanja , plesač postaje član PK BEAT STREET, dobija zvanje profesionalnog igrača I koreografa I mogućnost  samostalnog rada sa decom I mladima u BICu. Do tada igrači nakon 4-5 godina  igranja imaju mogućnost da budu  mladji,srednji il stariji asistenti, svršenim igračima I koreografima I da uz njih stiču znanja o radu sa mladima I decom u praksi.