Igrački centar

Beogradski Igrački Centar  bavi se razvojem muzike i pokreta, i pomeranjem granica  u modernim stilovima plesa: hip-hop, street dance, break-dance, funky, show dance, jazz, moderan balet kao I primenom regetona,latino plesova, orijenta, stepa, salse, fitnesa, yoge , tai chi...)

PO UZORU NA MODERNE SVETSKE PLESNE CENTRE STVORILI SMO BEOGRADSKI IGRACKI CVENTAR KOJI NUDI NAJOBIMNIJU EDUKACIJU NA POLJU MODERNEH PLESOVA TEORIJSKI I PRAKTIČNO
 

Časovi se drže :

  -I početicima  i dugogodišnjim igračima,

  - Od male dece –do zrelog doba

  - Privatni časovi

  - Rekreacija

  - Duhovna relaksacija...

 

MODERNI PLESOVI ZA MODERNO DOBA

U zavisnosti od interesovanja I mogućnosti, polaznici se opredeljuju za     rekreativno treniranje u BIC-u ili profesionalan razvoj i obrazovanje.          Osnovna poenta  u oba slučaja je RAD NA SEBI I LIČNI RAZVOJ.

 

 Možete nas naći na na više lokacija u Beogradu:

LOKACIJE

 

 

BEOGRADSKI IGRACKI CENTAR JE MESTO ZA SVAKOGA KO ŽELI DA SE KVALITETNO USMERI U MODERAN PLES I DOBIJE PRAVU EDUKACIJU ...

TO JE MESTO NA KOME SE UDRUŽENOM ENRGIJOM LAKŠE PREVAZILAZI SVAKODNEVICA I PROBLEMI U ŠKOLI I ŽIVOTU

 MESTO NA KOME SE PRONALAZI BALANS SA SAMIM SOBOM I UNIVERZUMOM ...

MESTO GDE DAVANJE IMA POSEBNU DRAŽ A RAZLIČITOSTI SE CENE...

 

 

 

U dobrim ste rukama!

BIC je osnovan 2004. godine u Beogradu, i vrlo brzo se nametnuo kao vodeći centar za moderne plesove i plesne radionice za decu. Zahvaljujući kvalitetu pedagoškom pristupu i stručnom programu, prepoznati smo kao pouzdan izbor u selekciji plesnih organizacija.