O nama

     
Naša  osnovna svrha je  razvoj i promovisanje  slobodne umetnosti  u svim formama,  kroz moderne  igre I muziku .
Radite na sebi, uživajte u ličnom razvoju u skladu sa svojim mogućnostima.
     
Dobro dosli!

 

Ovo je zemlja za nas

ovo je zemlja za sve naše ljude

Ovo je kuća za nas

ovo je kuća za svu našu decu

EKV

 
 
 

BIC - "Kuća za svu našu decu" 

Beogradski Igracki Centar- Udruženje građana, ljubitelja plesa i muzike, je osnovano 2004. godine  sa  sedistem  u ulici Antifašistike borbe 71a, Novi Beograd.

Idejni tvorci Beogradskog Igračkog Centra su Dušanka Dekić Alijević Beba i Jovanka Keser Lola, poznatije široj javnosti kao deo kreativnog tima poznatog vokalno-plesnog sastava Beat Street,sa Husom i Ljubom kao frontmenima grupe.

Danas u BICu  funkcioniše veliki broj članova koji su svoj rad posvetili razvoju umetnosti i kreativnom radu sa decom i mladima.

Prvenstveno,ideja nam je razvoj slobodne umetnosti,i celokupne kreativne ideje i smisla nastupa i prezentacije nečijeg rada.

U tu svrhu BIC ima nekoliko sektora:

Igrački centar

Muzičku produkciju

Sektor društvene odgovornosti I humanitarnog rada

Diskoteku Leptirić

 

          Ono u šta verujemo

Glavna ideja tvoraca BIC-a je svakodnevno angažovanje na razvoju plesa i dostupnost svima koji su zainteresovani, stalno usavršavanje i pomeranje granica u plesu, pokretu, scenskom izrazu… Rad sa decom i mladima i omogućavanje njihovog što zdravijeg i lepšeg odrastanja u zdravom okruženju uz muziku i ples. Lični razvoj svih instruktora i koreografa BIC-a na seminarima, rad sa stranim priznatim koreografima, pohađanje časova u svetski poznatim i priznatim školama modernog plesa.Profesionalni angažmani,usavršavanje svih I stvaranje bolje perspektive MODERNIH  UMETNIKA  kao profesije.

ŽIVOT JE UMETNOST...

OSTALO SU SITNICE...


Performanse

Zaslužujemo bolje..

Duboko zašavši u 21. vek u našem okruženju i dalje primećujemo odsustvo stručnog kadra i needukativne metode učenja savremenog plesa na svakom koraku čak i u većim gradskim centrima. U cilju prave i kvalitetne edukacije sastavili smo plan i školski program kojim plesnu edukaciju u Srbiji stavljamo uz rame nivou koji je standardan za Evropu i SAD.

U dobrim ste rukama!

BIC je osnovan 2004. godine u Beogradu, i vrlo brzo se nametnuo kao vodeći centar za moderne plesove i plesne radionice za decu. Zahvaljujući kvalitetu pedagoškom pristupu i stručnom programu, prepoznati smo kao pouzdan izbor u selekciji plesnih organizacija.